Minimi brend postao je brzo jedan od omiljenih dečijih brendova. Izdvaja se po svom kvalitetu, jedinstvenom dizajnu i autentičnom printu. Deca ga obožavaju! Odeća koja se kreira pažljivo je birana i sa ljubavlju i pažnjom izrađena, tako da deca u njoj mogu prijatno i udobno da se osećaju dok trče, uče, provode vreme sa drugarima.

Minimi nastoji da proširuje svoj asortiman i da svakog meseca nadograđuje ponudu novim, jedinstvenim modelima, koji su krojeni po dečijim željama! Savremene mame kažu da je Minimi pravo osveženje i da svaka kupovina postaje laka. Sa našom odećom ne možete pogrešiti! Sada i vi, uz nekoliko klikova možete da izaberete najbolju odeću za svoje dete.

U današnjem intervjuu, Milica i Ivana govoriće o tome kako su osnovale Minimi brend, kakve planove imaju za budućnost i na šta su najviše ponosne!

Kako ste došle na ideju da osnujete Minimi brend?

Na ideju da osnujemo Minimi online shop smo došle kada smo i same dobile svoju decu. Želele smo da kupimo odeću za decu koja je drugačijeg dizajna, koja je minimalistička i posebna. Tražile smo garderobu od kvalitetnog materijala koja će se prilagoditi svakom dečijem pokretu.

Činilo nam se tada da je u Srbiji to skoro neizvodljivo, te smo došle na ideju da počnemo same da proizvodimo odeću za decu. Imale smo veliku želju da kreiramo odeću koja će odgovarati potrebama svakog deteta.

Sa kakvim izazovima ste se suočile na samom početku?

Sam početak je bio veoma težak. Samostalno smo pokrenule posao i većim delom sve smo same radile. Susretale smo se sa razim usponima i padovima, i kroz veliki trud i rad svakodnevno sve više učile i napredovale.

Bilo je izazovno, ali je snaga volje u nama bila nešto što nas je motivisalo da nastavimo, da radimo i onim danima kada nam se ne radi i da zaista naučimo da izbalansiramo između porodičnih i privatnih obaveza.

Minimi brend smo kreirale dok su nam deca bila mala, pa samim tim je sve postalo zahtevnije, komplikovanije. Naći balans nekada je izgledalo nezamislivo, ali opcija nije bilo da odustanemo.

decak i devojcica u minimi kombinezonu

U čemu nalazite inspiraciju za kreiranje nove garderobe?

Inspiracija su nam deca, kao i niihove potrebe. Uvek gledamo da pre svega proizvedemo praktičnu i udobnu odeću u kojoj deca mogu slobodno da se igraju i uživaju u danu, a takođe da je i modernog dizajna i da prati svetske trendove.

Po čemu je Minimi garderoba za decu posebna?

Minimi garderoba je posebna po specificnom dizajnu i po autentičnim printovima. Svaki odevni komad je sa ljubavlju napravljen i upakovan. Te male razlike su nas istakle u masi drugih brendova.

Mame nam često kažu da im odgovara to što je kupovina laka i jednostavna, što paketi sa odećom uvek stignu na vreme i što se svaki put oduševe modnim komadom. Jedna od najboljih stvari kod naše garderobe je u tome što ona dugo traje i odoleva flekama, ogrebotinama i dečijim nestašlucima. Minimi garderobu nasleđuju generacije koje dolaze.

Ona je isplativa, laka za održavanje, a što je najvažnije, deci savršeno odgovara. Krojena je baš po njihovim željama i potrebama!

mama i cerka na farmi

Šta možemo da očekujemo u budućnosti od Minimi brenda?

Kako napredujemo i rastemo, širićemo prodaju u Evropi. Sa puno truda, rada i ljubavi naš brend raste. Tako u budućnosti možemo da očekujemo veći asortiman dečije garderobe kao i raznolikost proizvoda. Naša je misija da svako dete može da nosi garderobu koja mu savršeno odgovara i da uživa tokom celog dana, bez obzira da li je na rođendanskoj žurci, u vrtiću, školi ili na igralištu.

Minimi garderoba je pogodna za svaku priliku!

decak od 4 godine u kuci

Poruka za mlade mame preduzetnice

Svim mamama preduzetnicama koje započinju novi posao, želimo da poručimo da će se puno puta susresti sa teškim momentima i izazovnim situacijama, ali ne treba da odustaju od svog cilja i od svojih snova. Veoma je važno naučiti kako se ostvaruje cilj od početka do kraja, a kada to ostvare, treba da nastave da rade i razvijaju svoj biznis.

Biće sigurno i onih dana kada ćete poželeti da ostavite sve po strani. Želećete da pronađete drugi posao i odustanete od započetog. Tada se setite da su prepreke samo put do velikog uspeha. One su neophodne za naš rast. Ne treba da vas uplaše.

Minimi brend se istakao na tržištu po sjajnim modelima garderobe za decu. U našem asortimanu možete pronaći dukseve za dečake, dečije trenerke, helanke za decu, majice, haljine za devojčice, personalizovane dukseve i još mnogo toga!

Takođe, svake nedelje za vas pripremamo nove blogove. Oni će se baviti korisnim savetima za mame, nekad će najavljivati novosti iz sveta mode, a nekad će vam pomoći da rešite najčešće probleme sa kojima se suočavate. Mi znamo kroz šta prolazite! Majčinstvo je uzbuljivo, ali u danima kada postane teško, Minimi je tu da ponudi rešenje.

Sve novosti možete pratiti na našem Instagram profilu: https://www.instagram.com/minimi.rs/

Do sledećeg čitanja, ne zaboravite da ste super mama! 🙂

Milica i Ivana, osnivačice Minimi brenda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *