Online kupovina dečije odeće nikada nije bila lakša nego danas. Upoznaćemo vas sa najvećim benefitima online kupovine, jer je sada pravi trenutak da uštedite i vreme i novac!

Dečija garderoba je jedna od najvažnijih stvari u životu svakog roditelja. Roditelji smatraju da je to zapanjujuća vežba jer postoji toliko mnogo stvari koje treba da imaju na umu dok kupuju slatku i modernu odeću za svoju decu. Od boja do uklapanja, od veličine do dizajna, od sezone do posebne prilike; postoji toliko mnogo frontova koji zahtevaju pažnju kako biste što bolje iskoristili novac koji ste uložili u kupovinu dečijih trenerki, dukseva za dečake ili haljina za devojčice.

Minimi se svojski trud da vam olakša kupovinu. Od samog početka smo shvatili da je online kupovina lakša, brža i da roditeljima olakšava svakodnevnicu.

Online kupovina kvalitetne odeće

Prva stvar koju roditelji treba da imaju na umu je udobnost garderobe za decu. Odeća treba da bude toliko udobna da ni po koju cenu ne morate da pravite kompromise u tome kako će se dete osećati. Materijal koji se koristi za odeću treba da bude takav da ne izaziva osip ili kožne reakcije na osetljivoj koži deteta. Dakle, budite veoma pažljivi sa tkaninom odeće koju kupujete.

Trebalo bi da izbegavate sajtove koji ne opisuju kakvog je materijala garderoba. Ako vam se neki modni komad dopao, postavite još pitanja proizvođaču, kako biste dobili sve potrebne informacije.

deca obucena u minimi kolekciju garderobe

Šta treba imati na umu prilikom online kupovine?

Kupovina na mreži je za roditelje bez sumnje velika pomoć, ali postoje određene stvari koje morate da imate na umu dok obavljate onlajn kupovinu.

Veličina: Ovo je najvažnija stvar koju treba da imate na umu. Ne možete zanemariti ovaj aspekt jer je deci potrebna odgovarajuća odeća kako bi se mogla lako igrati bez ikakvih problema. Uvek treba da kupujete odeću koja je za jednu veličinu veća od stvarnog uzrasta vašeg deteta. Ovo će im dati dovoljno prostora za kretanje i da ne biste morali da se borite sa pocepanim i oštećenim modnim komadima zbog problema pristajanja.

Savetujemo da uvek pitate korisničku podršku da li je navedena veličina zaista odgovarajuća.

Boje: Deca vole svetle boje i izgledaju veoma slatko kada nose odeću koja na sebi ima print. Minimi kreira odeću za decu koja je jedinstvena, upečatljiva i uvek u trendu. Velika je greška da kupujete deci nešto što ne nose njihovi vršnjaci, jer zbog toga mogu da se osećaju čudno kada su u društvu. Možete i da ih pitate za mišljenje i odvojite sat vremena da zajedno izaberete odeću sa interneta.

decak i devojcica u minimi kolekciji garderobe

Zlatni trikovi online kupovine

Kupovina dečije odeće preko interneta postala je rutinska aktivnost za mnoge roditelje. Postoji mnogo razloga zašto je kupovina dečije odeće na mreži dobra ideja, među kojima je i ušteda vremena i lakoća pretraživanja stotina artikala bez potrebe da napuštate udobnost svog doma. Međutim, postoje neka pravila kojih se valja držati.

Kupovina sa stranih sajtova nije uvek najbolja ideja

Iako je možda primamljivo kupiti od velikih, poznatih prodavaca kao što su Amazon ili eBay, oni ne nude uvek najbolji izbor ili cene. Ako tražite nešto specifično, kao što su dizajnerska odeća ili specijalni modni komadi, verovatno ćete imati više sreće sa manjim, domaćim shopovima koji su specijalizovani za te artikle.

Proverite vodič za određivanje veličine

Naročito u slučaju dizajnerskih brendova, veličine mogu uveliko varirati od brenda do brenda. Ovo ne važi samo za različite brendove, već i za isti brend iz sezone u sezonu. Da biste bili sigurni da dobijate pravu veličinu, pogledajte vodič za određivanje veličine koji je obezbedio prodavac ili proizvođač. Ovo će vam pomoći da izbegnete povraćaje kasnije.

Nije tako teško izmeriti veličinu deteta. U našem shopu, merenje se vrši na sledeći način:

Visina: meri se od vrha glave do dna stopala
Grudi: meri se na najširem delu grudnog koša (preko lopatica, ispod pazuha i preko grudi)
Struk: meri se na najužem delu struka
Kukovi: meri se na najširem delu bokova.

Istražite brendove i uporedite cene

Prva stvar koju treba da uradite je da istražite na internetu o vrstama odevnih predmeta koji su dostupni za decu. Dakle, da biste izbegli bilo kakvu zabunu, najbolje je da razumete koja je moda popularna i šta vašem detetu najviše odgovara.

Kupujte sezonsku odeću

Veoma je važno kupovati prema sezonskim potrebama, jer ako kupujete odeću u sezoni kada nije potrebna, onda vam uopšte neće koristiti. Ako možete da priuštite skladištenje zaliha za sledeću godinu, onda treba da kupujete odeću na sniženju. U prvi mah, to iziskuje više novca, jer u sred leta kupujete odeću za zimu, ali može da bude isplativo ako gledate unapred.

Minimi vam od srca preporučuje da isprobate online kupovinu jer će vam uštedeti mnogo vremena i nerava!

Pre svega, online kupovina treba da bude bezbedna, laka i efikasna. Naš je cilj bio da naručeni proizvodi stižu u brzo roku, u čemu smo i uspeli.

Evo i jednog korisnog iskustva:

“Kupovala sam online mnogo puta, i moram da priznam da sam imala i negativna iskustva. Minimi je drugačiji, kupovina je veoma jednostavna. Nikada nisam pogrešila sa ovim izborom. Moja deca su prezadovoljna odećom. To je najbitnije! Paketi su uvek uredno spakovani, sa posebnom pažnjom i ljubavlju. Zato mi uvek biramo proverene brednove!” Karolina

Uživajte u online kupovini!

Vaš MINIMI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.