Rođendanske majice Minimi brenda postale su apsolutni hit na dečijim zabavama. Uz njih, slavljenik je u centru pažnje i ne skida osmeh sa lica. 

Proslave rođendana su svojevrsna zabava za čitavu porodicu. Za savršen rođendan, nije potrebno mnogo. U današnjem blogu, pričaćemo o tome šta je neophodno za dečiju zabavu iz snova, ali i o tome kako majica sa brojem i imenom može da učini da se slavljenik oseća posebno. 

Organizujte nezaboravnu zabavu

Za dete je ovo poseban dan koji slavi njegov život i sve one veličanstvene vrline koje poseduje. Bez obzira na kojoj lokaciji slavite divan dan, pobrinite se da žurka prođe tako da sva deca u njoj uživaju. Evo nekih ključnih saveta koji će vam pomoći u tome: 

  • Pobrinite se da sva deca dobiju poklončić. Preporučujemo da svako dete oseti da je njegovo ili njeno prisustvo cenjeno tako što ćete mu dati neki mali znak zahvalnosti za dolazak, kao što su personalizovani medenjaci ili čokoladice.
  • Aktivnosti za decu su obavezne. Kreativnost pobeđuje dosadu! Organizujte plesnu žurku, i pustite deci omiljenu plejlistu. Muzika će pokrenuti decu, oni obožavaju da đuskaju. Pored plesa, za decu možete da organizujete lutriju ili zabavni kviz. 
  • Ne dozvolite da se deca dosađuju. Kao roditelji smo odgovorni za to da se sva deca dobro provedu, bez obzira na uzrast. Odrasli imaju ulogu da ih motivišu i da ih aktiviraju, ali svakako treba zajedno sa svojim detetom da odlučite koje će igrice biti u fokusu. 
  • Angažujte animatora. Animatori su spasonosni kada je reč o proslavama, posebno ako se preruše u dečijeg omiljenog junaka. Pored toga, možete da pozovete i umetnike koji crtaju po licu, mališani u tome posebno uživaju. 
  • Rođendanska torta sa simbolikom. Mališani ne mogu da odole slatkišima, pa torta treba da bude ispunjena simbolima koji su detetu najdraži. Uglavnom se biraju crtani junaci ili simboli koji prikazuju detetov hobi na zanimljiv način. 
  • Zamišljanje želje je i dalje u trendu! Svećice na torti nikada neće izaći iz mode. Naučite dete da je važno da zamišlja želju i da veruje u magično ostvarenje.

Rođendanske majice su omiljene i kod dečaka i kod devojčica

Rođendanska zabava je prilika da se deca zabave sa drugarima i pokažu svoju ličnost i inetresovanja. Bilo da je u pitanju čajanka ili gusarska avantura, pobrinite se da vaše dete ima isplanirano nešto zabavno i jedinstveno za svoj rođendan.

Garderoba uvek igra značajnu ulogu u tome kako će se slavljenik ili slavljenica osećati. Znate već, za važne prilike uvek biramo svečanu garderobu koja nas prikazuje u posebnom svetlu. Mi smo kreirali majice sa imenom i sa brojem, kako bi se dete osećalo fantastično u najvažnijem trenutku u godini. 

Rođendanske majice Minimi brenda su izrađene od pamuka, veoma su udobne i univerzalnog su kroja, tako da ih mogu nositi i dečaci i devojčice. Kada smo dizajnirali rođendanske majice, imali smo na umu jednu stvar – da dete sa ponosom nosi svoje godine!

Pogledajte rođendanske majice za decu i poručite željeni broj sa imenom. Tokom naručivanja, u napomeni treba da napišete ime deteta koje želite da bude na majici. 

Svaka godina treba da se proslavi na magičan način

Postoji niz razloga zašto su dečiji rođendani tako posebni, ali jedan od glavnih je taj što su oni uvek proslava života i novih početaka. Dok su deci rođendani prilika da se dobro zabave sa vršnjacima i da dobiju brdo slatkih poklona, roditelji često razmišljaju o protekloj godini deteta i o njegovoj budućnosti. 

Istina je da naše rođendanske majice pronalaze put do srca mališana, ali i ostaju u njihovim ormarima kao podsetnik na najlepše godine. Kada sakupite sve brojeve, i sve majičice sa natpisom i brojevima, setićete se i dragih uspomena. Jednog dana, vaše dete će odrasti, a upravo ovakvi pokloni će ga podsetiti na najlepše dane života, na bezbrižnost i na slobodu. 

Mame nam pišu kako rođendanske majice nekada drže i u specijalnoj kutiji, u kojoj su i darovi od kumova, personalizovani poklončići i izrađene fotografije sa porodicom i prijateljima.

 Eto ideje, isto možete i vi da uradite!

Tematske zabave

Tematske zabave su popularne širom sveta, ali i kod nas. Po jednoj temi se dekoriše čitav prostor, a i pravi se hrana u određenim oblicima. Treba da razmislite o tome šta vaše dete voli, i možete da se konsultujete sa njim koju bi temu najviše želeo (ukoliko ne pravite zabavu iznenađenja). 

Imali smo primer koji nas je oduševio i koji želimo da podelimo sa vama. Naime, Sara iz Novog Sada je pravila sinu Stefanu rođendansku zabavu u svom dvorištu i inspiracija joj je bio Spiderman. Osim balona i torte sa Spidermanom, ona je dovela animatora koji se prerušio u omiljenog dečijeg superheroja!

Ona je u Minimi prodavnici naručila personalizovane rođendanske majice za svu decu, kojih je bilo desetak. Stefan je imao majicu sa svojim imenom, a druga deca su imala majice sa brojevima. Nastale su tog dana preslatke fotografije i uspomene koje će Stefan zauvek pamtiti. 

Verujemo da smo vas inspirisali! Izaberite broj i ime i napravite žurku za pamćenje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.